Fosfor w żywności i żywieniu – Wszechnica Żywieniowa

wszechnicaSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie wznawia po wakacjach darmowe wykłady dla szerokiej publiczności w ramach Wszechnicy Żywieniowej! Najbliższa prelekcja odbędzie się 15 października 2014 r. o godzinie 17:30 i jak zwykle będzie również transmitowana online pod adresem https://connect.sggw.pl/wz.

Prelekcję poprowadzi dr hab. Lucyna Kozłowska z Katedry Dietetyki SGGW oraz prof. dr hab. Mirosław Słowiński z Katedry Technologii Żywności SGGW. Temat prelekcji to “Fosfor w żywności i żywieniu”.

Dla osób, które będą we środę w Warszawie – wstęp wolny.

Adres:

SGGW Warszawa

ul. Nowoursynowska 159C

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32)

Aula II