Nowocześnie i zdrowo – czy wiemy w czym gotujemy? (Wszechnica SGGW)

wszechnicaSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza na wykład dla szerokiej publiczności w ramach Wszechnicy Żywieniowej! Najbliższa prelekcja odbędzie się 21 stycznia 2015 r. o godzinie 17:15 i jak zwykle będzie również transmitowana online pod adresem https://connect.sggw.pl/wz.

Prelekcję poprowadzi dr inż. Robert Zaremba (Samodzielny Zakład Techniki w Żywieniu SGGW). Temat prelekcji to “Nowocześnie i zdrowo – czy wiemy w czym gotujemy?”.

Dla osób, które będą we środę w Warszawie – wstęp wolny.

Adres:

SGGW Warszawa

ul. Nowoursynowska 159C

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32)

Aula II

Dodaj komentarz