[16.03.2016] Wszechnica SGGW: Akryloamid w żywności – czy jest się czego obawiać? (Warszawa+Online)

wszechnicaSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza na wykład dla szerokiej publiczności w ramach Wszechnicy Żywieniowej! Najbliższa prelekcja odbędzie się 16 marca 2016 r. o godzinie 17:30 i jak zwykle będzie również transmitowana online pod adresem https://connect.sggw.pl/wz.

Prelekcję poprowadzi mgr inż. Iwona Gielecińska (Instytut Żywności i Żywienia). Temat prelekcji to “Akryloamid w żywności – czy jest się czego obawiać?”.

Dla osób, które będą we środę w Warszawie – wstęp wolny.

Adres:

SGGW Warszawa

ul. Nowoursynowska 159C

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32)

Aula II

Zostaw swoją opinię:

O autorze

Kontakt: redakcja@dietetycy.org.pl

Loading...
Udostępnienia