Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Dietetyka w aspekcie żywienia zbiorowego [ONLINE]

5 września, 2020 @ 09:30 16:30

Przedstawimy jak wygląda proces zamawiania towaru, gotowania oraz wydawania posiłków. Dodatkowo uczestnicy poznają aktualne przepisy dotyczące systemu HACCP oraz zarządzania personelem w ośrodkach żywienia zbiorowego. Szkolenie kładzie nacisk na ćwiczenia praktyczne.

Plan szkolenia:

1. Podstawy żywienia zbiorowego.

2. Organizacja żywienia zbiorowego.

3. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym – higiena
i bezpieczeństwo posiłków.

4. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym – System HACCP.

5. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym – dokumentowanie realizacji zasad GHP/GMP i systemu HACCP.

6. Zasady dotyczące wyposażenia kuchni.

7. Przepisy BHP dotyczące pracowników kuchni.

8. Ćwiczenia praktyczne.

Szkolenie odbędzie się za pośrednictwem wideotransmisji. Organizator szkolenia utworzy uczestnikowi dedykowane konto serwisu google.com i przekaże drogą mailową dane do logowania (wraz z instrukcją), za pośrednictwem którego uczestnik będzie mógł wziąć udział w szkoleniu. Konto zostanie usunięte przez organizatora szkolenia bezpośrednio po zakończeniu kursu.

Każdy uczestnik otrzymuje imienny certyfikat.

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania szkolenia z przyczyn od siebie niezależnych. W takim przypadku organizator dokona zwrotu całości opłaty wniesionej przez uczestnika na podane przez niego konto bankowe.

Termin szkolenia

Dzień:5 września 2020Godzina:9:30Czas:7h

Cennik szkolenia

Studenci

do 26 roku życia

220 zł

Doktoranci

do 30 roku życia

240 zł

Pozostali

260 zł

Wszystkie podane kwoty są cenami brutto.

W przypadku zniżek grupowych prosimy o kontakt mailowy na adres: kontakt@szkoleniadietetyka.pl

Rejestracja:

http://www.szkoleniadietetyka.pl/szkolenia/323-dietetyka-w-aspekcie-zywienia-zbiorowego-online

Centrum Szkoleń Dietetyki Klinicznej