Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

  • To event minęło.

IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności – Warszawa 2017

Październik 11, 2017 @ 09:30 - 21:00

iv kongres bezpieczeństwa żywności

(patronat medialny dietetycy.org.pl)

Szanowni Państwo,

W imieniu organizatorów IFS Office Central & Eastern Europe, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, międzynarodowej organizacji logistycznej CSCMP oraz Biura Promocji Jakości mamy zaszczyt zaprosić Państwa na IV edycję Kongresu Bezpieczeństwa Żywności „Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie.”

Kongres odbędzie się 11 października 2017 r. w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie. Wydarzenie stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, bezpieczeństwa biznesu oraz globalnej logistyki.

 W ramach wydarzeń towarzyszących Kongresowi w Foyer Centrum Konferencyjnego odbędzie się wystawa innowacyjnych technologii, produktów, opakowań i rozwiązań logistycznych. Celem wystawy jest zapoznanie uczestników Kongresu z osiągnięciami poszczególnych wystawców. Uczestnikami Kongresu będą m.in. przedstawiciele prasy fachowej, przedstawiciele producentów produktów spożywczych, sieci handlowych, firm handlowych i logistycznych, którzy mogą być zainteresowani produktami prezentowanymi na wystawie.

Szczegółowy program Kongresu i warunki uczestnictwa: http://foodcongress.org/

Współpraca: p. Aleksandra Tokarz; tel: +48 722 222 928, ifs-poland@ifs-certification.com

Zostaw swoją opinię:

Szczegóły

Data:
Październik 11, 2017
Czas:
09:30 - 21:00
Wydarzenie Categories:
,
Strona internetowa:
https://www.facebook.com/events/262992840863606

Miejsce

Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN
Anielewicza 6
Warsaw,00-157Poland
+ Google Map