Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

  • To event minęło.

Wszechnica Żywieniowa SGGW: Nowoczesne techniki kulinarne

Styczeń 17, 2018 @ 17:15 - 19:00


Tytuł prelekcji: Nowoczesne techniki kulinarne

Prelegenci: 

  • dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina (Zakład Technologii Gastronomicznej, SGGW)
  • doktoranci: mgr inż. Artur Głuchowski, mgr inż. Marlena Pielak, mgr inż. Ewa Rasińska (Zakład Technologii Gastronomicznej, SGGW)

Zostaw swoją opinię:

Szczegóły

Data:
Styczeń 17, 2018
Czas:
17:15 - 19:00
Wydarzenie Category:
Strona internetowa:
http://www.wszechnica-zywieniowa.sggw.pl/index4.htm

Inny

Czy szkolenie kończy się certyfikatem?
Nie

Miejsce

SGGW / Budynek 32 / Aula II
ul. Nowoursynowska 159c
Warszawa, Mazowieckie Polska
+ Google Map
Loading...