II Ogólnopolska Konferencja Naukowa “żywność-zdrowie-technologia-dystrybucja”

2.03.2017

UPH Siedlce

Patronat medialny portalu dietetycy.org.pl

PROGRAM RAMOWY KONFERENCJI

8.00 – 9.00 – REJESTRACJA
9.00 – 9.15 – otwarcie konferencji

9.15 – 11.45 SESJA WYKŁADÓW EKSPERCKICH

9.15 – 9.30 – wykład ekspercki wygłosi dr hab. Elżbieta Krzęcio-Nieczyporuk, prof. UPH
9.30 – 9.45 – wykład ekspercki dr hab. Wojciech Kolanowski, prof. UPH
9.45 – 10.00 – wykład ekspercki dr hab. Katarzyna Antosik, prof. UPH
10.00 – 10.15 – wykład ekspercki dr hab. Małgorzata Drywień, prof. UPH
10.15 – 10.30 – wykład ekspercki prof. dr hab. Jarosław Wysocki
10.45 – 11.00 – wykład ekspercki dr inż. Aleksandra Kołota
11.00 – 11.15 – wykład ekspercki dr inż. Artur Makarewicz / mgr Emilia Rzążewska
11.15 – 11.30 – wykład ekspercki dr inż. Katarzyna Kowalcze
11:30 -11.45 – wykład sponsorowany

11.45 – 12.00 – przerwa kawowa

12.00 – 13.00– I SESJA PRAC WŁASNYCH „Żywienie dziecka zdrowego” – doniesienia ustne studentów

13.00 – 14.00 – II SESJA PRAC WŁASNYCH „Żywienie dziecka chorego” – doniesienia ustne studentów

14.00- 14.15 – wykład sponsorowany

14.30 – 14.45 – przerwa kawowa

14.45 – 15.45– III SESJA PRAC WŁASNYCH „Wpływ jakości i bezpieczeństwa żywności na rozwój młodego człowieka”

15.45- 16.15 – IV SESJA PRAC WŁASNYCH – MULTIMEDIALNA SESJA PLAKATOWA

16.30 – Wręczenie nagród oraz wyróżnień. Zakończenie konferencji

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE:

 https://www.facebook.com/events/355996278091546/355996288091545/

Zostaw swoją opinię:

O autorze

Kontakt: redakcja@dietetycy.org.pl

Loading...
Udostępnienia