fbpx

Konferencja Naukowa “Przedsiębiorczość w Nauce i Praktyce. Zarządzanie – Rynek – Żywność – Usługi” [RELACJA]

5/5 (1)

W dniu 27 września 2018 roku w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie miała miejsce II Ogólnopolska Konferencja Naukowa
Studentów i Doktorantów „Przedsiębiorczość w Nauce i Praktyce. Zarządzanie – Rynek – Żywność – Usługi” zorganizowana przez Koło Naukowe Przedsiębiorczości PROFIT.

Studenckie Koło PROFIT powstało przy Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji z inicjatywy młodych pasjonatów tematyki przedsiębiorczości i działalności gospodarczej w sektorze żywności i usług żywieniowych pod merytoryczną opieką pani dr hab. Hanny Górskiej-Warsewicz.

O wydarzeniu

Szeroka tematyka konferencji obejmowała między innymi zagadnienia związane z przedsiębiorczością i aspektami prowadzenia działalności gospodarczej w różnych ujęciach badawczych, w tym ekonomicznym, zarządzania, marketingu, prawna i rynku.

Młodzi naukowcy zaprezentowali swoje osiągnięcia w formie referatów i plakatów. Tegoroczna edycja konferencji została wzbogacona o panel dyskusyjny praktyków gospodarczych, którzy naświetlili zawiłości związane z prowadzeniem własnej działalności i zachęcili młodych słuchaczy do wykorzystania własnego potencjału w biznesie.

Poniżej fotorelacja w wydarzenia.

Fotorelacja

Zostaw swoją opinię:

O autorze

Dr Justyna Bylinowska

Redaktor naczelna i twórca portalu Dietetycy.org.pl.Doświadczony wykładowca akademicki i szkoleniowiec. Autor licznych artykułów w prasie branżowej oraz naukowej. Udziela wypowiedzi eksperckich w mediach.redakcja@dietetycy.org.pl

Yes No