Lubella – Świderki Nr 16

Kalorie:

100 gram produktu zawiera 356 kcal

Lubella - Świderki Nr 16

Lubella - Świderki Nr 16
0
  • Mąka z pszenicy durum
  • Pomidory w proszku (1,8%)
  • Szpinak w proszku (0,3%)
  • Wartość energetyczna: 356 kcal
  • Tłuszcze: 1,5 g
  • Tłuszcze nasycone: 0,4 g
  • Węglowodany: 70 g
  • Cukry: 5,6 g
  • Białka: 14,0 g
  • Sód: 0,02 g
  • Błonnik: 3,3 g

Zostaw swoją opinię:

  • Dorota Sztandera

    Makaron z pszenicy durum jest polecany w zdrowej i zbilansowanej diecie. Produkt zawiera tylko naturalne składniki co nie jest bez znaczenia w dobie żywności mocno przetworzonej i nafaszerowanej dodatkami do żywności nie zawsze obojętnymi dla naszego zdrowia. Na uwagę zasługuje użycie przez producenta naturalnych produktów (szpinak, pomidory) jako barwników. Makaron nie tylko dla dzieci, miłe urozmaicenie naszej codziennej diety.

  • Joanna Kwapis

    Jestem zwolenniczką jedzenie bez chemii i sztucznych dodatków. W ocenianym produkcie teoretycznie nie ma dużo tych dodatków, ależ czy nie byłoby prościej kupić zwykły makaron w 100% z pszenicy durum ugotować go i w zrobionych przez siebie sosach np. z pomidorów, szpinaku czy żółtej papryki samodzielnie udekorować produkt- zabawa przednia dla całej rodziny no i w 100% zdrowa i bezpieczna.

  • Gabriela Czarnota

    Kolorowe makarony na pewno przypadną do gustu małym dzieciom. W ciekawy sposób można przemycić w barwnej potrawie mało lubiane produkty. Skład jak najbardziej naturalny, wiec z czystym sumieniem do polecenia każdemu.
    Smak przyjemny, ciekawa tekstura sprawia, że makaron na pewno znajdzie swoje miejsce na stole w codziennej diecie

  • Marysia Jeleńska

    Myślę, że makaron doskonale sprawdzi się w daniach dla najmłodszych. Jest kolorowy, co sprawia, że posiłek staje się bardziej atrakcyjny, i do tego bez sztucznych barwników. I o to chodzi! Polecam!

  • Sabina Wolak

    W ramach urozmaicenia i szybkiego przygotowania atrakcyjnej potrawy polecam.
    Naturalne barwniki to atut na tle stosowania sztucznych barwników w przemyśle spożywczym. Mąka durum ok, znajdzie miejsce w urozmaiconej diecie.

  • Justyna

    Prosty skład, przyjemna forma i barwa. Idealny do dań sałatkowych – ubogaca kolorystykę dania. Bezjajeczny, jako barwników użyto suszonych pomidorów oraz szpinaku. Dość wysoki udział białka – glutenu. Godny polecenia.

Loading...
Udostępnienia