Ładowanie Wydarzenia

← Wróc do Wydarzenia

Wszechnica Żywieniowa SGGW

Comiesięczne prelekcje popularyzujące wiedzę o prawidłowym żywieniu człowieka.

Wszechnica Żywieniowa SGGW to ogólnodostępne wykłady organizowane przez Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW. Wykłady są darmowe i odbywają się co miesiąc na warszawskiej SGGW oraz są także dostępne online w formie transmisji na żywo:

http://www.wszechnica-zywieniowa.sggw.pl/index4.htm

Poniżej znajdziesz najbliższe zaplanowane wykłady w ramach cyklu

Wszechnica Żywieniowa SGGW

5/5 (1)

Zostaw swoją opinię:

Nadchodzące Wydarzenia

Grudzień 2017

Wszechnica Żywieniowa SGGW: Jak nie marnować żywności?

Grudzień 13, 2017 @ 17:15 - 19:00
SGGW / Budynek 32 / Aula II, ul. Nowoursynowska 159c
Warszawa, Mazowieckie Polska
+ Google Map

Tytuł prelekcji: Jak nie marnować żywności? Prelegenci:  dr inż. Beata Bilska (Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, SGGW) dr inż. Marzena Tomaszewska (Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, SGGW) dr inż. Maria Kowalewska (Federacja Polskich Banków Żywności)

Dowiedz się więcej »
Styczeń 2018

Wszechnica Żywieniowa SGGW: Nowoczesne techniki kulinarne

Styczeń 17, 2018 @ 17:15 - 19:00
SGGW / Budynek 32 / Aula II, ul. Nowoursynowska 159c
Warszawa, Mazowieckie Polska
+ Google Map

Tytuł prelekcji: Nowoczesne techniki kulinarne Prelegenci:  dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina (Zakład Technologii Gastronomicznej, SGGW) doktoranci: mgr inż. Artur Głuchowski, mgr inż. Marlena Pielak, mgr inż. Ewa Rasińska (Zakład Technologii Gastronomicznej, SGGW)

Dowiedz się więcej »
Luty 2018

Wszechnica Żywieniowa SGGW: Mikrobiologiczne zatrucia pokarmowe – znane i mało znane

Luty 21, 2018 @ 17:15 - 19:00
SGGW / Budynek 32 / Aula II, ul. Nowoursynowska 159c
Warszawa, Mazowieckie Polska
+ Google Map

Tytuł prelekcji: Mikrobiologiczne zatrucia pokarmowe - znane i mało znane Prelegenci:  dr Małgorzata Jałosińska (Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, SGGW)

Dowiedz się więcej »
+ Export Events
Loading...