Ładowanie Wydarzenia

← Wróc do Wydarzenia

Wszechnica Żywieniowa SGGW

5/5 (3)

Comiesięczne prelekcje popularyzujące wiedzę o prawidłowym żywieniu człowieka.

Wszechnica Żywieniowa SGGW to ogólnodostępne wykłady organizowane przez Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW. Wykłady są darmowe i odbywają się co miesiąc na warszawskiej SGGW oraz są także dostępne online w formie transmisji na żywo:

http://www.wszechnica-zywieniowa.sggw.pl/index4.htm

Poniżej znajdziesz najbliższe zaplanowane wykłady w ramach cyklu

Wszechnica Żywieniowa SGGW

Zostaw swoją opinię:

Nadchodzące Wydarzenia

Maj 2018

Wszechnica SGGW: Choroby zapalne stawów – leczenie i żywienie

Maj 16, 2018 @ 17:15 - 19:00
SGGW / Budynek 32 / Aula II, ul. Nowoursynowska 159c
Warszawa, Mazowieckie Polska
+ Google Map

W cyklu darmowych wykładów w ramach Wszechnicy Żywieniowej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie odbędzie się wykład: Choroby zapalne stawów - leczenie i żywienie 16 maja 2018 godzina 17:15 DOSTĘPNA TRANSMISJA ONLINE (LINK) WSTĘP WOLNY Prowadzący: dr n. med. Alina Lisawa (NZOZ, SGGW) / dr inż. Danuta Gajewska (Katedra Dietetyki, SGGW)

Dowiedz się więcej »
Czerwiec 2018

Wszechnica SGGW: “Super food” ciekawostki a fakty

Czerwiec 20, 2018 @ 17:15 - 19:00
SGGW / Budynek 32 / Aula II, ul. Nowoursynowska 159c
Warszawa, Mazowieckie Polska
+ Google Map

W cyklu darmowych wykładów w ramach Wszechnicy Żywieniowej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie odbędzie się wykład: "Super food" ciekawostki a fakty 20 czerwca 2018 godzina 17:15 DOSTĘPNA TRANSMISJA ONLINE (LINK) WSTĘP WOLNY Prowadzący: dr inż. Katarzyna Świąder (Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa, SGGW) /  dr inż. Joanna Rachtan-Janicka (Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa, SGGW) / Sok pomarańczowy - zwykły sok, niezwykłe właściwości· dr hab. lek med. Dariusz Włodarek (Katedra Dietetyki, SGGW)

Dowiedz się więcej »
+ Export Events
Loading...