Tabele składu i wartości odżywczej żywności – 2017 – PZWL

Tytuł: Tabele składu i wartości odżywczej żywności
Autor: Hanna Kunachowicz, Beata Przygoda, Irena Nadolna, Krystyna Iwanow
Rok wydania: 2017
Wydawnictwo: PZWL
Ilość stron: 1182

2 wydanie – tabele składu i wartości odżywczej żywności

Najnowsze tabele składu i wartości odżywczej  żywności wydawnictwa PZWL to niezbędnik na półce każdego dietetyka – chociaż sama forma wydania: 2 kilogramy, ponad 1000 stron w twardej oprawie stawia go raczej do roli poradnika stacjonarnego – w żadnej mierze nie kieszonkowego.

Nowa edycja miała premierę na początku marca 2017 i trzeba przyznać, że na nową wersję przeczekaliśmy szmat czasu. Tabele zebrane w najnowszym wydaniu pozwalają na analizę kilkudziesięciu składników zawartych w produktach z polskiego rynku.

Już wkrótce recenzja na dietetycy.org.pl.

Zostaw swoją opinię:

O autorze

Kontakt: redakcja@dietetycy.org.pl

  • marchewkowa

    Ja jednak wolę te elektroniczne. Dostęp szybszy, nie zabiera miejsca – no chyba, że faktycznie “wizerunkowo” to lepiej wypada jak taka kniga stoi na półce w gabinecie,,,

  • Marta Zielińska

    Wow! To informacja…

    Niby można teraz dotrzeć do informacji elektronicznie (ach ten Internet) – ale dobre tabele zawsze dobrze prezentują się na półce w poradni ;-)

Loading...
Udostępnienia