5.03 Poznań, 2.04 Warszawa – PROFESJONALNY DIETETYK

  • Anonymous dnia #11032

    PROFESJONALNY DIETETYK – zarządzanie jakością w gabinecie

    Czy studiując dietetykę miałeś wrażenie, że teorii jest dużo, a praktyki wcale? Będąc uczestnikiem szkolenia, pod okiem specjalistów stworzysz narzędzia, które będą służyły Ci w przyszłej pracy zawodowej! Dowiesz się m.in.
    – jak zbudować relacje z klientem,
    – o co pytać, aby wywiad był kompletny a atmosfera przyjazna,
    – jak pracować z trudnym klientem oraz jak uchronić siebie od odpowiedzialności
    – na co zwracać uwagę na pierwszej wizycie, oraz jak powinny wyglądać wizyty kontrolne
    Po tym szkoleniu przyjęcie pierwszych klientów nie będzie już dla Ciebie powodem do obaw!

    Dla kogo?
    Warsztat skierowany jest dla studentów kierunków związanych z żywieniem oraz dla młodych dietetyków, którzy chcą nabrać praktycznych umiejętności niezbędnych w pracy dietetyka.

    Główne zagadnienia:
    Zbieranie wywiadu od klienta, czyli „Jak ujarzmić chaos pytań” – tworzenie kwestionariusza.
    Badania godne zlecenia oraz nauka ich interpretacji .
    Oddaj fartucha – czyli właściwy ubiór dietetyka.
    Praktyczne wyposażenie gabinetu – czy oby o wszystkim zawsze pamiętamy?
    Budowanie relacji z klientem – jak stworzyć właściwą atmosferę?
    Czas wizyty i miejsce – tworzenie komfortowych warunków
    Dokumentacja i archiwum dietetyka – tworzenie niezbędnych dokumentów.
    Jak uchronić siebie od odpowiedzialności – wybór właściwego ubezpieczenia.
    Wizyty kontrolne – jak właściwie je przeprowadzić?
    Dieta to nie wszystko – co jeszcze możemy dać klientowi ? Tworzenie formularzy, zaleceń…
    W trakcie szkolenia uczestnicy pod okiem trenerów będą tworzyć narzędzia pracy, które wykorzystają następnie w pracy zawodowej!

    Więcej informacji i zapisy: http://www.dietetycznewarsztaty.pl
    tel: 722 252 742 Joanna Biała

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Loading...