Jak odbudować prawidłową florę bakteryjną – jogurty i kefiry domowe


  • Participant
    Ewa Wojtowicz dnia #16908

    Zaproszenie na wykład i warsztaty
    Dr n. med. Leszka Marka Krześniaka

    Wykład:
    „Jak przy pomocy samodzielnie wyhodowanych jogurtów i kefirów można odbudować mikroflorę jelit”
    „O roli samodzielnie wyhodowanych jogurtów i kefirów w diecie dzieci, dorosłych i seniorów”

    Warsztaty:
    Jak można w warunkach domowych wyhodować probiotyczne jogurty i kefiry.
    Jak wyhodować jogurt z mleka roślinnego.
    Jak wyhodować kwasy z owoców i warzyw i uzyskać napoje zawierające bakterie probiotyczne.
    Degustacje

    Termin i miejsce:
    14 maja, 2016 godz. 10.00 ul. Kleczewska 114, Warszawa (w pobliżu stacji metra Stare Bielany)

    Koszt 150 zł/osoba, należy wpłacić na konto tytułem: Udział w warsztatach 14 maja, 2016, imię i nazwisko
    Numer konta: 95 1240 6218 1111 0000 4621 9321

    Na zakończenie uczestnicy otrzymają certyfikat.

    Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres mailowy: drlmk@wp.pl

    Liczba miejsc ograniczona

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Loading...