Współczesna dietetyka – postępy i doniesienia


  • Participant
    Anna Bronczyk-Puzoń dnia #15131

    Czy współczesna żywność zwiększa ryzyko otyłości i chorób dietozależnych? Jak modyfikacja żywności i stosowane opakowania do jej przechowania wpływają na nasze zdrowie? Które produkty GMF (Genetic Modified Food) są w Polsce uprawiane a jakie są dostępne na rynku polskim? Czy wszystkie zamienniki cukru są bezpieczne?

    Jak wykorzystać w praktyce nutrigenomikę i nutrigenetykę w pracy z pacjentem? W której żywności znajdują się substancje endokrynnie czynne?

    Na wszystkie pytania znajdziemy odpowiedź podczas szkolenia “Współczesna dietetyka – postępy i doniesienia.

    Organizator: Centrum Szkoleń Dietetyki Klinicznej
    Data: 20 luty 2016 r
    Więcej na: http://www.szkoleniadietetyka.pl/szkolenia/24-wspolczesna-dietetyka-postepy-i-doniesienia-wroclaw

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Loading...