Zawód dietetyka

Umieszczone w: Sprawy Zawodowe

  • Anonymous dnia #10753

    Witam,
    ciężko mi znaleźć konkretną odpowiedź na ten temat, więc proszę o pomoc.
    Czy po ukończeniu studiów podyplomowych na kierunku dietetyka i planowanie żywienia i po otrzymaniu świadectwa ukończenia studiów można wykonywać zawód dietetyka i otworzyć własny gabinet? Czy muszą to być zwykłe studia np.I stopnia?

    Anonymous dnia #11898

    Witam,

    Moim zdaniem wystarczą takie kwalifikacje. Niestety nie mogę tego potwierdzić.
    Sama zastanawiam się, czy będę mogła pracować jako dietetyczka po studiach podyplomowych na wydziale Zdrowia Publicznego na Śląskim Uniwersytecie Medycznym po kierunku “Żywienie człowieka w zdrowiu i chorobie”.

    Jeśli ktoś ukończył ten kierunek lub jest w trakcie proszę o wypowiedź.

    Pozdrawiam

    Anonymous dnia #11899

    @mon123 wrote:

    Witam,

    Moim zdaniem wystarczą takie kwalifikacje. Niestety nie mogę tego potwierdzić.
    Sama zastanawiam się, czy będę mogła pracować jako dietetyczka po studiach podyplomowych na wydziale Zdrowia Publicznego na Śląskim Uniwersytecie Medycznym po kierunku “Żywienie człowieka w zdrowiu i chorobie”.

    Jeśli ktoś ukończył ten kierunek lub jest w trakcie proszę o wypowiedź.

    Pozdrawiam

    Podbijam temat. Kończąc studia na zupełnie innym kierunku czy wystarczy podyplomówka na wydziale dietetyki/ kurs itp.?

    Anonymous dnia #11900

    Podobno wystarczy… Mam nadzieję, że niedługo się to zmieni.

    Anonymous dnia #11901

    Cześć,

    Agnieszka dobrze mówi – póki co to wystarcza. Natomiast co będzie jutro i pojutrze – nie wiadomo…

    Anonymous dnia #11902

    Tutaj znajdziesz odpowiedzi:

    http://ptd.org.pl/index.php/kwalifikacje-dietetyka/ksztalcenie-w-zawodzie-dietetyka/

    Anonymous dnia #11903

    Można na tym etapie prowadzić swój gabinet, jednakże w Rządzie szykują się zmiany.

    Anonymous dnia #11906

    @mon123 wrote:

    Witam,

    Moim zdaniem wystarczą takie kwalifikacje. Niestety nie mogę tego potwierdzić.
    Sama zastanawiam się, czy będę mogła pracować jako dietetyczka po studiach podyplomowych na wydziale Zdrowia Publicznego na Śląskim Uniwersytecie Medycznym po kierunku “Żywienie człowieka w zdrowiu i chorobie”.

    Jeśli ktoś ukończył ten kierunek lub jest w trakcie proszę o wypowiedź.

    Pozdrawiam

    A to jest pewne? Może są inne pomysły?

    Anonymous dnia #11905

    Zdobądź zawód konsultanta ds. żywienia!
    Zapisz się do Żaka na nowy, ciekawy kierunek. Zdobądź możliwość poszukiwania pracy w różnego rodzaju ośrodkach pomagających osobą walczącym z otyłością lub chcących zadbać o zdrowe odżywianie.
    Coraz większa moda na zdrowy styl życia otwiera możliwości nowego zatrudnienia.
    Z nami zdobędziesz wiedzę na temat zasad żywienia, finansów w gastronomii, organizacji usług cateringowych, ekonomii i zasad zarządzania firmą.

    Jesteśmy największą w Polsce siecią szkół dla dorosłych. Kształcimy specjalistów w różnych dziedzinach już od wielu lat. Dołącz do nas! Czekamy na Ciebie!
    Co oferujemy?
    – naukę w trybie zaocznym
    – doświadczoną kadrę
    – małe grupy pozwalające lepiej przyswajać wiedzę
    – konkurencyjne czesne i liczne zniżki
    – zero zł wpisowego
    – legitymację i rabaty u naszych partnerów

    Zapisz się do Żaka przy ul. Warszawskiej 11 w Zgorzelcu lub na naszej stronie
    zak.edu. pl/formularz

    Anonymous dnia #11904

    Grunt to dobra odpowiedź:) A to jest na 100% pewne?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Loading...