Targi „Czytaj Skład Poleca”

Avatar photo

IDEA

  • Zdrowy, naturalny tryb życia
  • Świadoma publiczność poszukująca najlepszych produktów
  • Najlepsze produkty na Święta
  • Zdrowe, naturalne prezenty
  • Zaangażowani Partnerzy, Goście i Prelegenci
  • Popularność serwisu Czytaj Skład
  • Warsztaty i pokazy kulinarne
  • Wykłady i spotkania autorskie
  • Świetna lokalizacja w centrum Warszawy
  • Piękne wnętrza Domu Braci Jabłkowskich

INNOWACYJNE WYDARZENIE

Redakcja serwisu Czytaj Skład, promującego świadomy wybór żywności i kosmetyków,  organizuje wyjątkowe wydarzenie targowe podczas którego odwiedzający będą mogli spróbować i kupić najlepsze produkty na rynku, porozmawiać z ich producentami, a także nabyć najnowszą wiedzę z zakresu żywienia i dietetyki podczas otwartych wydarzeń towarzyszących – wykładów, pokazów i warsztatów kulinarnych dedykowanych dla dorosłych, dzieci i całych rodzin.

BĘDĄ Z NAMI

Organizacje promujące świadomy sposób żywienia jak FUNDACJA SZKOŁA NA WIDELCU czy ROŚLINNIEJEMY.  Podczas obu dni targowych będzie z nami także AKADEMIA DOBREGO SMAKU czyli stoisko edukacyjne FRoSTY, które jest skarbnicą wiedzy o produktach spożywczych i codziennych zakupach.

Zobacz również
ksylitol

Wykłady poprowadzą między innymi Katarzyna Błażejewska – Stuhr dietetyczka, autorka wielu książek w tym „Odżywianie dzieci mądre i zdrowe” , Hanna Stolińska – Fiedorowicz dietetyczka, przez wiele lat związana z Instytutem Żywności i Żywienia, autorka m.in. „Jelito drażliwe. Leczenie Dietą”, Julita Bator autorka wielu książek w tym „Zamień Chemię na Jedzenie”, Krystyna Pogoń dietetyczka i technolożka żywności zajmuje się m.in. żywnością prozdrowotną i problemami z odżywianiem, Katarzyna Świąder od lat związana z SGGW w Warszawie, prowadzi warsztaty „Świadomy konsument na rynku żywności” doradza producentom żywności i podróżuje w poszukiwaniu nowych smaków.

Pokazy kulinarne w wykonaniu między innymi trendsettera Tomka Woźniaka, ROŚLINNIEJEMY propagujących między innymi Roślinne Poniedziałki w Polsce, Bartka Kwietnia tegorocznego zwycięzcy MasterChef Junior.