Aktualności
Dietetyka
Badania dietetyczne
Nowości książkowe
Rynek dietetyczny
Znakowanie ekologiczne żywności i wyrobów. Po czym poznać produkty ekologiczne?
Dieta przeciwgrzybicza. Czy jedzenie ma znaczenie?
Ramadan – czas postu przerywanego w nocy pod kątem wyników badań dietetycznych
Zakalec. Kiedy w cieście powstaje zakalec oraz jak go uniknąć?
Brak snu zwiększa otyłość brzuszną
3 odwieczne pytania na temat wpływu kawy na zdrowie. Wyniki badań (ACC)
Nowe badanie tłumaczy, dlaczego trudniej jest ćwiczyć, gdy robimy to rzadko
Zielona dieta śródziemnomorska. Jeszcze zdrowsza wersja popularnej diety?
Nutrigenomika – prof. dr hab. Agata Chmurzyńska [Recenzja]
Zrozumieć insulinooporność – Maciej Jędrzejowski [Recenzja]
Stan przedcukrzycowy – Alice Figueroa [Recenzja]
Siedmiomilowe podróże. Przewodnik po Polsce dla dzieci – Jacqueline Rowiecka [Recenzja]
Dietetyk – zbiór informacji o zawodzie
Konferencja „Żywienie bez granic” – 24.09.2022
Wywiad żywieniowy. Jak przebiega i co powinien zawierać?
Praca dla dietetyka
Dietetyka Kliniczna
Dietetyka Sportowa
Praca
Szkolenia
Kontakt
Nowości naukowe
Poniżej znajdziesz zawsze najnowsze wyniki badań z dietetyki i nauk o żywności:
Brak snu zwiększa otyłość brzuszną
3 odwieczne pytania na temat wpływu kawy na zdrowie. Wyniki badań (ACC)
Nowe badanie tłumaczy, dlaczego trudniej jest ćwiczyć, gdy robimy to rzadko
Zielona dieta śródziemnomorska. Jeszcze zdrowsza wersja popularnej diety?
Dlaczego jemy tyle soli, skoro jest szkodliwa?
Nawigacja po wpisach
1
2
3
…
123
Aktualności
Dietetyka
Badania dietetyczne
Nowości książkowe
Rynek dietetyczny
Dietetyka Kliniczna
Dietetyka Sportowa
Praca
Szkolenia
Kontakt
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Youtube
Linkedin