Tabele składu i wartości odżywczej żywności – 2017 – PZWL
10 marca, 2017
Tytuł: Tabele składu i wartości odżywczej żywności |
Autor: Hanna Kunachowicz, Beata Przygoda, Irena Nadolna, Krystyna Iwanow |
Rok wydania: 2017 |
Wydawnictwo: PZWL |
Ilość stron: 1182 |
2 wydanie – tabele składu i wartości odżywczej żywności
Najnowsze tabele składu i wartości odżywczej żywności wydawnictwa PZWL to niezbędnik na półce każdego dietetyka – chociaż sama forma wydania: 2 kilogramy, ponad 1000 stron w twardej oprawie stawia go raczej do roli poradnika stacjonarnego – w żadnej mierze nie kieszonkowego.
Nowa edycja miała premierę na początku marca 2017 i trzeba przyznać, że na nową wersję przeczekaliśmy szmat czasu. Tabele zebrane w najnowszym wydaniu pozwalają na analizę kilkudziesięciu składników zawartych w produktach z polskiego rynku.
Już wkrótce recenzja na dietetycy.org.pl.
Dietetycy.org.pl » Aktualności » Tabele składu i wartości odżywczej żywności – 2017 – PZWL