Dietetyka
Dietetyka Kliniczna
Dietetyka Sportowa
Odchudzanie
Dietetyka Książki
Nowości naukowe
Video
Klub Dietetycy.org.pl
Praca
Konferencje
Kontakt
Dietetyka
Dietetyka Kliniczna
Dietetyka Sportowa
Odchudzanie
Dietetyka Książki
Nowości naukowe
Video
Klub Dietetycy.org.pl
Praca
Konferencje
Kontakt
Nowości naukowe
Poniżej znajdziesz zawsze najnowsze wyniki badań z dietetyki i nauk o żywności:
Zła dieta i zdrowie idą w parze z czasem przed ekranem
Jaki wpływ wywarł lockdown na osoby z zaburzeniami odżywiania
Wpływ diety na choroby serca. Jak uniknąć 6 milionów zgonów
Spożywanie przetworzonych produktów powoduje szybsze starzenie się organizmu – nowe badanie
Czekolada. Pokarm nie tylko dla duszy, ale także dla serca
Nawigacja po wpisach
1
2
3
…
115
Dietetyka
Dietetyka Kliniczna
Dietetyka Sportowa
Odchudzanie
Dietetyka Książki
Nowości naukowe
Video
Klub Dietetycy.org.pl
Praca
Konferencje
Kontakt
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Youtube
Linkedin
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Czy wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie?
Zgoda
Nie wyrażam zgody
Polityka prywatności