Aktualności
Dietetyka
Badania dietetyczne
Nowości książkowe
Rynek dietetyczny
Dieta poprawiająca pracę mózgu
Dieta przeciwzapalna. Piramida diety przeciwzapalnej i jej zasady
Ginkgo biloba – substancja bioaktywna wspomagająca pracę mózgu
Niskorosłość – jej przyczyny i zalecana dieta. Na jakie składniki zwrócić uwagę w diecie dzieci?
Brak snu zwiększa otyłość brzuszną
3 odwieczne pytania na temat wpływu kawy na zdrowie. Wyniki badań (ACC)
Nowe badanie tłumaczy, dlaczego trudniej jest ćwiczyć, gdy robimy to rzadko
Zielona dieta śródziemnomorska. Jeszcze zdrowsza wersja popularnej diety?
Tak dziś jemy – Bee Wilson [Recenzja]
Nutrigenomika – prof. dr hab. Agata Chmurzyńska [Recenzja]
Zrozumieć insulinooporność – Maciej Jędrzejowski [Recenzja]
Stan przedcukrzycowy – Alice Figueroa [Recenzja]
IV Kongres Pediatryczno-Żywieniowy – 26-27.11.2022
Konsultacja dietetyczna świadczeniem gwarantowanym POZ? Jest projekt rozporządzenia
Edukacja żywieniowa jako pojęcie w dietetyce
Dietetyk – zbiór informacji o zawodzie
Dietetyka Kliniczna
Dietetyka Sportowa
Praca
Szkolenia
Kontakt
Dietetyka Książki
Książki dla dietetyka
Poniżej znajdziesz wszystkie recenzje, które do tej pory opublikowaliśmy:
Tak dziś jemy – Bee Wilson [Recenzja]
Nutrigenomika – prof. dr hab. Agata Chmurzyńska [Recenzja]
Zrozumieć insulinooporność – Maciej Jędrzejowski [Recenzja]
Stan przedcukrzycowy – Alice Figueroa [Recenzja]
Siedmiomilowe podróże. Przewodnik po Polsce dla dzieci – Jacqueline Rowiecka [Recenzja]
Nawigacja po wpisach
1
2
3
…
47
Aktualności
Dietetyka
Badania dietetyczne
Nowości książkowe
Rynek dietetyczny
Dietetyka Kliniczna
Dietetyka Sportowa
Praca
Szkolenia
Kontakt
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Youtube
Linkedin