Aktualności
Dietetyka
Badania dietetyczne
Nowości książkowe
Rynek dietetyczny
Produkty powodujące wzdęcia. Na jaką żywność uważać?
Dieta roślinna – ile o niej wiemy?
Rodzaje wegetarianizmu. Wszystkie odmiany wegetarianizmu
Rak tarczycy a dieta. Objawy, leczenie i zalecenia żywieniowe
Badania dietetyczne – skrót tygodnia
Gluten a cukrzyca – najnowsze odkrycia
Dieta Planetarna EAT Lancet – zasady odżywiania i wpływ na zdrowie
Semaglutyd (lek na cukrzycę) a odchudzanie
Dietetyka w psychiatrii i neurologii – Lucyna Ostrowska [Red.]
Współczesna dietoterapia. Pod red. naukową Dariusza Włodarka i Ewy Lange
Kiedy cierpisz na zaburzenia odżywiania – Katarzyna Gaber, Bogna Kuk [Recenzja]
Żywienie w chorobach serca – Michał Czapla, Piotr Jankowski [Recenzja]
Dietetyk – zbiór informacji o zawodzie
Nowość: e-kurs „Psychodietetyka w odchudzaniu”
Praca dla dietetyka
XIII Konferencja „Podstawy żywienia klinicznego w onkologii” 12-13.01.2023
Dietetyka Kliniczna
Dietetyka Sportowa
Praca
Szkolenia
Kontakt
Ryby i owoce morza
Tuńczyk. Rodzaje, wartości odżywcze, zastosowanie w kuchni
Ryby od A do Z. Cała prawda o rybach
Węgorz europejski. Tajemnicza ryba zagrożona wyginięciem
Leszcz. Wartości odżywcze i właściwości prozdrowotne popularnej ryby
Tłuste ryby morskie – składnik zdrowej diety. Które są najsmaczniejsze i najzdrowsze?
Nawigacja po wpisach
1
2
3
…
9
Aktualności
Dietetyka
Badania dietetyczne
Nowości książkowe
Rynek dietetyczny
Dietetyka Kliniczna
Dietetyka Sportowa
Praca
Szkolenia
Kontakt
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Youtube
Linkedin