Aktualności
Dietetyka
Badania dietetyczne
Nowości książkowe
Rynek dietetyczny
Czym jest próba wysiłkowa (EKG) i jak ją interpretować?
Neuroprotekcyjne działanie diety w sportach walki
Marskość wątroby. Objawy, diagnostyka i dieta
PTD publikuje odpowiedzi na najczęstsze pytania dietetyków względem ustawy
Oferty restauracji typu Fast Food na przestrzeni 30 lat – raport z USA
Badania dietetyczne – skrót tygodnia
Kawa a sen. Ile czasu przed pójściem spać, wypić ostatnią kawę?
Dieta Planetarna EAT Lancet – zasady odżywiania i wpływ na zdrowie
Żywienie, diagnostyka i leczenie w SIBO – Hanna Szpunar-Radkowska [Recenzja]
Najskuteczniejsze diety odchudzające – recenzja książki dr Joanny Jurek
„Żywienie, diagnostyka i leczenie w SIBO” – red. Hanna Szpunar-Radkowska
Dieta dla zabieganych w pigułce – Agata Stawińska [Recenzja]
Praca dla dietetyka
Konferencja Współczesna Dietetyka o powikłaniach otyłości – 17.06.2023
Dietetycy tylko częściowo wykreśleni z ustawy o niektórych zawodach medycznych
Konferencja „Nowości i trendy w żywieniu klinicznym w onkologii” – 30.06.2023
Dietetyka Kliniczna
Dietetyka Sportowa
Praca
Kursy
Kontakt
Produkty Zbożowe
Ryż brązowy. Jakie ma wartości odżywcze i czy warto wprowadzić go do diety?
Sorgo. Wartości odżywcze, właściwości i przepisy
Ryż basmati. Co go wyróżnia i jak go ugotować?
Seitan. Nie taki seitan straszny, jakim go malują
Domowa granola. Jak zrobić granolę w domu?
Nawigacja po wpisach
1
2
3
…
11
Aktualności
Dietetyka
Badania dietetyczne
Nowości książkowe
Rynek dietetyczny
Dietetyka Kliniczna
Dietetyka Sportowa
Praca
Kursy
Kontakt
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Youtube
Linkedin